Traveins 2 Min leestijdOost-Vlaanderen

In St-Goriks, een landelijke deelgemeente van Zottegem, realiseert Huysman Bouw in opdracht van Ghimmo Huysman het nieuwbouwproject “Traveins”.

Iedere woning wordt gekenmerkt door een strak moderne en minimalistische architectuur waarbij wordt gestreefd naar een maximaal wooncomfort en een hoge afwerkingsgraad. De uitgekiende materialen zorgen voor een luxueuze én tijdloze uitstraling.

Traveins: dat is luxe én comfort gecombineerd met een prachtig uitzicht op de heuvels van de Vlaamse Ardennen!

4 luxueus afgewerkte nieuwbouwwoningen

Iedere woning heeft 3 slaapkamers, een open leefruimte met luxueuze keuken en een grote tuin.

Dankzij een slimme indeling geniet je maximaal van alle ruimtes én van het omliggende groen. De grote glaspartijen laten toe om op ieder moment van de dag te genieten van de tuin én de groene omgeving.

De percelen zijn ongeveer 950m² groot. Ideaal voor gezinnen met spelende (klein)kinderen maar ook om rustig te genieten van de natuur.

Instapklaar afgewerkt volgens je eigen stijl

Onze specialisten begeleiden je op weg naar je instapklaar afgewerkte villa. Iedere villa wordt op maat afgewerkt: honderd procent jij!

Je kiest alle interieurafwerking volgens de ruim voorziene budgetten in het lastenboek én onder begeleiding van onze experten.

Onze interieurvormgevers begeleiden én adviseren je doorheen het volledige keuzeproces. Zo maak van je van je nieuwe huis ook een échte thuis.

Het project is gelegen in St Goriks met zicht op de vlammevalei en op fietsafstand van het centrum van Zottegem (1 km).

Hier woon je in één van Vlaanderens mooiste streken: De Vlaamse Ardennen. De groene omgeving, uitgestrekte velden en het prachtige heuvelland zorgen ervoor dat Zottegem een geliefkoosde woonplaats is waar wandelaars en fietsers eindeloos kunnen genieten . Maar niet alleen de natuur, ook het bruisende winkelcentrum en horeca zijn het ontdekken waard!

De strategische ligging biedt ook vele voordelen. Zowel Aalst (25km), Gent (30km) als Brussel (50km) zijn vlot bereikbaar mét de wagen of trein!

Meer info? 

Meer weten over deze luxueuze woningen? Neem dan zeker ook een kijkje op de projectpagina van Huysman Bouw.  

Contacteer: Huysman Bouw

  • Huysman Bouw
Prijsklasseop aanvraagop aanvraag
Aantal eenheden4
zottegem-traveins-c05i.jpg
zottegem-traveins-c06i.jpg
zottegem-traveins-c08e.jpg
zottegem-traveins-c11g.jpg
zottegem-traveins-c12e.jpg
zottegem-traveins-c14e.jpg
zottegem-traveins-c15c.jpg
zottegem-traveins-int-c01e.jpg