Leietop 2 Min leestijdOost-Vlaanderen

Leietop betekent kwalitatief wonen: sublieme villa-appartementen gelegen in het centrum van Deinze met ruime terrassen en in de nabijheid van groen, parken en water.

EEN SCHILDERACHTIGE LOCATIE: STEDELIJK WONEN AAN DE LEIE
 

Oost-Vlaanderen herbergt een scala aan pittoreske plekjes en projectparels. Deinze, hoofdstad van de Leiestreek en sinds 2019 officieel Het Land van Nevele, is daar een waar toonbeeld van. Het centrum versmelt naadloos met de rustgevende flora die de stad én de omstreken zo typeert. Net zoals de Leie trouwens, die zich lustig meanderend een kronkelweg door Deinze baant. Dat levert schilderachtige locaties op. Leietop is er zo eentje. Strategisch gelegen op één van Deinzes meest gegeerde locaties: aan de oevers van de oude Leiearm, op het kruispunt van zachte verstedelijking en natuurpracht. Werkelijk uniek.
 

OMGEVING: EEN WAAR FIETS EN WANDEL PARADIJS
 

De wandelaar of de fietser, zij het recreatief of sportief, heeft stapschoenen of stalen ros intussen al enthousiast ter hand genomen. Het Land van Nevele: waar wonen, werken en winkelen…maar ook wandelen en ‘wieleren’ een plezier zijn. Het uitgebreide netwerk van propere wandel- en fietsroutes doorheen de Leiestreek is een eerbetoon aan elke kilometer die u aflegt. Rusten of halt houden doet u bij de culturele bezienswaardigheden – of gezellige terrasjes – die u tegenkomt: het sprookjesachtige Kasteel van Ooidonk, de monumentale Graanstokerij van Filliers, het populaire Mudel (Museum van Deinze en de Leiestreek), de Astene-dreef en -sas, het domein Vosselare Put, de Vallei van de Oude Kale en ga zo maar door.

Iets dichter bij uw nieuwe thuis investeerde men trouwens ook in wandel- en fietscomfort: voor uw deur wordt op dit eigenste moment een moderne fiets- en voetgangersbrug over de Leie gerealiseerd, en een beetje verder verbindt een houten brug de twee oevers van de Leiearm met elkaar.


ELEGANT & MINIMALISTISCH: 
ARCHITECTUUR MET VISIE EN LICHT
 

Halsoverkop verliefd op de sublieme locatie van Leietop, leek het ons niet meer dan logisch dat die weerspiegeld werd in de architectuur en uitstraling van de gebouwen. Letterlijk. Alsof er twee spiegels van zeven verdiepingen hoog staan, die de zonovergoten lichtinval en het groene kleurengamma weerkaatsen en rijkelijk afstralen op de hele omgeving.

Een ontwerp van de hand van a154 architecten.

Neem gerust contact op voor meer informatie via het contactformulier hieronder.

 
 
 
 
 
 

Contacteer: Immogra

  • Immogra
Prijsklasseop aanvraagop aanvraag
Aantal eenheden68
a154-dhonstraatv2-ac3v1.png
a154-dhonstraatv2-aa0-final.png
a154-dhonstraatv2-bd7v1-final.png
a154-dhonstraatv2-ag0-final.png
a154-dhonstraatv2-bd7v2-final.png
a154-dhonstraatv2-25overview-final.png
a154-dhonstraatv2-19frontal-morning-final.png
a154-dhonstraatv2-21side-final.png