Warelles 3 Min leestijdWest-Vlaanderen

Warelles is een architecturale parel. Verborgen op een prachtig, afgesloten landgoed. 18 villa-appartementen en 5 heerlijke penthouses, elk met een indrukwekkend leefterras. Hier woont u in een groene oase op het einde van een doodlopende straat, in de meest residentiële buurt van Rumbeke, vlakbij het Sterrebos. Nog nooit was een appartement zoveel villa.

Bespaar tijdelijk 15% btw

Momenteel kan u door de tijdelijke coronamaatregel genieten van 6% in plaats van 21% btw op de constructie. Hiermee bespaart u een zeer mooi bedrag uit bij de aankoop van uw villa-appartement of penthouse. 

Samen met de bijna afgewerkte residentie, waar u toch nog steeds vrij uw indeling naar wens kan bepalen, is dit dus het ideale moment. Beter wordt het echt niet. Voor alle info over de nieuwe btw-regel en of u in aanmerking komt, neem contact met ons. 

Indeling naar wens

Warelles is voor 98% afgewerkt, maar zelfs in deze fase van het project kan u de volledige indeling én afwerking nog zelf bepalen. Daarbij wordt u persoonlijk begeleid door een interieurarchitect van Obumex. Met oog voor esthetiek, functionaliteit en uw persoonlijke wensen, zal u thuis komen in een uitzonderlijk interieur. Hiermee geven we u een unieke vrijheid. 

Een waanzinnige terrasbeleving

Warelles biedt u de mooiste terrassen in de streek. Om volop van te genieten, het ganse

jaar door. De ideale plek om uw familie en vrienden uit te nodigen. Ruimte en privacy gaan er hand in hand, afgewerkt met de beste materialen. Door de overkragingen geniet u doorheen alle seizoenen van ideale omstandigheden. De ruime leefterrassen met grote glaspartijen bieden u een groen uitzicht op de parkomgeving. Nog nooit waren terrassen zo groot(s).

Architectuur: gestapelde villa's

De gestapelde villa’s zijn elk verschillend qua indeling, grootte en terras. Het tijdloze ontwerp van Warelles is dé laatste parel van wijlen toparchitect Hendrik Vermoortel. Het ontwerp van dit woonproject werd gebaseerd op Fallingwater, van Frank Lloyd Wright. Hendrik Vermoortel vond hierin zijn inspiratie voor de overkragende terrassen die Warelles typeren.

Warelles onderscheidt zich door zijn uitgesproken architectuur, unieke inplanting en stille parkomgeving. Maar de grootste luxe die Warelles u biedt, is de ultieme beleving om hier te wonen.

Exclusieve ligging

Warelles is een afgesloten domein en bevindt zich in de meest exclusieve woonbuurt van het residentiële Rumbeke. Het Sterrebos is een onderdeel van Het Bergmolenbos dat op termijn zal uitgroeien tot een multifunctioneel bos van ongeveer 135 ha om zo de grootste groenzone van regio Roeselare te worden.

De unieke ligging vlakbij Roeselare met vlotte bereikbaarheid tot belangrijke invalswegen en de parkomgeving zijn eigen aan het nieuwbouwproject.

Warelles is gelegen te Warellesgoed 10, 8800 Rumbeke

Aanbod

18 villa-appartementen

 • 1, 2 of 3 slaapkamers
 • 79 m² tot 165 m² bewoonbare oppervlakte
 • 22 m² tot 118 m² leefterras

5 penthouses

 • 2 of 3 slaapkamers
 • 113 m² tot 182 m² bewoonbare oppervlakte
 • 50 m² tot 166 m² leefterras

Ondergrondse verdieping

 • Ruime dubbele garage voor elke bewoner 
 • Grote, aparte bergingen met ventilatie
   

Plan een vrijblijvend bezoek aan het fijn afgewerkte modelappartement. Ervaar zelf de rust en luxe op deze unieke locatie. Het modelappartement is tot in de kleinste details afgewerkt en ingericht in samenwerking met Roeselaarse interieurspecialisten om uw ervaring naar het hoogste niveau te tillen. De keuken en badkamer, volledig ingericht door Obumex, zijn even uniek als uw persoonlijkheid. Kortom, het modelappartement schept een beeld hoe u kan leven in uw eigen uniek villa-appartement.

Neem gerust contact op voor meer informatie op het nummer 051/92 09 12 of via het contactformulier hieronder.

 

Contacteer: Warelles

 • Warelles
Prijsklasse€ 390.000€ 950.000
Aantal eenheden23
1Hoofdbeeld.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
10.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg