Warelles 3 Min leestijdWest-Vlaanderen

Warelles is een architecturale parel. Verborgen op een prachtig, afgesloten landgoed. 18 villa-appartementen en 5 heerlijke penthouses, elk met een indrukwekkend leefterras. Hier woont u in een groene oase op het einde van een doodlopende straat, in de meest residentiële buurt van Rumbeke, vlakbij het Sterrebos. U wordt omringd door stilte en rust. Nog nooit was een appartement zoveel villa. Daarenboven is het project reeds volledig gebouwd, waardoor de recente en talrijke prijsstijgingen geen invloed hebben op onze vaste verkoopprijzen.

Nu tijdelijk 6% btw

Momenteel kan u nog genieten van 6% in plaats van 21% btw op de constructie. Hiermee bespaart u een zeer mooi bedrag uit bij de aankoop van uw villa-appartement of penthouse. Voor alle info over deze tijdelijke btw-regel kunt u contact met ons opnemen en dan kijken we samen of u in aanmerking komt hiervoor. 

Een waanzinnige terrasbeleving

Warelles biedt u de mooiste terrassen in de streek. Om volop van te genieten, het ganse jaar door. De ideale plek om uw familie en vrienden uit te nodigen. Ruimte en privacy gaan er hand in hand, afgewerkt met de beste materialen. Door de overkragingen geniet u doorheen alle seizoenen van ideale omstandigheden. De ruime leefterrassen met grote glaspartijen bieden u een groen uitzicht op de parkomgeving. Nog nooit waren terrassen zo groot(s).

Hoogwaardige afwerking

Warelles werd gebouwd met kwalitatieve materialen door experts met jarenlange ervaring in de bouwsector. Voor de inrichting werd er zorgvuldig gekeken wat het meeste functionaliteit kan bieden voor de toekomstige bewoners. De bouwheer heeft hiervoor nauw samengewerkt met een interieurarchitect. Met oog voor esthetiek, comfort en hoogwaardige materialen, zal u thuiskomen in een uitzonderlijk interieur.

Ondertussen zijn de algemene delen allemaal opgeleverd en is reeds meer dan 60% bewoond. De bouwheer zal de resterende beschikbare villa-appartementen (2 appartementen en 1 penthouse) inrichten. Maar u kan zelf de afwerking en materialen bepalen. Beter wordt het écht niet.

Architectuur: gestapelde villa's

De gestapelde villa’s zijn elk verschillend qua indeling, grootte en terras. Het tijdloze ontwerp van Warelles is dé laatste parel van wijlen toparchitect Hendrik Vermoortel. Het ontwerp van dit woonproject werd gebaseerd op Fallingwater, van Frank Lloyd Wright. Hendrik Vermoortel vond hierin zijn inspiratie voor de overkragende terrassen die Warelles typeren.

Warelles onderscheidt zich door zijn uitgesproken architectuur, unieke inplanting en stille parkomgeving. Maar de grootste luxe die Warelles u biedt, is de ultieme beleving om hier te wonen.

Exclusieve ligging

Warelles is een afgesloten domein en bevindt zich in de meest exclusieve woonbuurt van het residentiële Rumbeke. Het Sterrebos is een onderdeel van Het Bergmolenbos dat op termijn zal uitgroeien tot een multifunctioneel bos van ongeveer 135 ha om zo de grootste groenzone van regio Roeselare te worden.

De unieke ligging vlakbij Roeselare met vlotte bereikbaarheid tot belangrijke invalswegen en de parkomgeving zijn eigen aan het nieuwbouwproject.

Warelles is gelegen te Warellesgoed 10, 8800 Rumbeke

Aanbod

3 van de 18 villa-appartementen beschikbaar

 • Gelijkvloers of eerste verdieping
 • 2 of 3 slaapkamers
 • 114 m² tot 123 m² bewoonbare oppervlakte
 • Riante leefterrassen van 38 m² tot 58 m²
 • Instapklaar villa-appartement van 79 m² met één slaapkamer en leefterras van 24m²

1 van de 5 penthouses beschikbaar (€695.000)

 • Tweede verdieping
 • 3 slaapkamers
 • 161 m² bewoonbare oppervlakte
 • De grootste leefterrassen van de streek: 138 m² 

Ondergrondse verdieping

 • Ruime dubbele garage voor elke bewoner 
 • Grote, aparte bergingen met ventilatie
   

Plan een vrijblijvend bezoek aan het fijn afgewerkte modelappartement. Ervaar zelf de rust en luxe op deze unieke locatie. Het modelappartement is tot in de kleinste details afgewerkt en ingericht in samenwerking met Roeselaarse interieurspecialisten om uw ervaring naar het hoogste niveau te tillen. De keuken en badkamer, volledig ingericht door onze partners, zijn even uniek als uw persoonlijkheid. Kortom, het modelappartement schept een beeld hoe u kan leven in uw eigen uniek villa-appartement.

Neem gerust contact op voor meer informatie op het nummer 051 920 912 of via het contactformulier hieronder.

 

Contacteer: Warelles

 • Warelles
Prijsklasse€ 390.000€ 950.000
Oppervlaktes114 m²161 m²
Aantal eenheden23
Warelles_0.jpg
Warelles_1.jpg
Warelles_10.jpg
Warelles_11.jpg
Warelles_12.jpg
Warelles_13.jpg
Warelles_14.jpg
Warelles_15.jpg
Warelles_16.jpg
Warelles_17.jpg
Warelles_18.jpg
Warelles_19.jpg
Warelles_2.jpg
Warelles_20.jpg
Warelles_21.jpg
Warelles_22.jpg
Warelles_23.jpg
Warelles_24.jpg
Warelles_25.jpg
Warelles_26.jpg
Warelles_27.jpg
Warelles_3.jpg
Warelles_4.jpg
Warelles_5.jpg
Warelles_6.jpg
Warelles_7.jpg
Warelles_8.jpg
Warelles_9.jpg