Dubbele villa in Bisschopsdreef 8310 Sint-Kruis
Ref. spir2854

Engel & Völkers Brugge
Vraagprijs€ 2.200.000
Perceelopp.1.348 m²
Woonopp.525 m²

Contacteer Engel & Völkers Brugge

Deze prachtige villa werd gebouwd in 2012 en bestaat uit twee samengevoegde, volwaardige woningen. Momenteel wordt van deze indeling optimaal gebruik gemaakt door de opsplitsing van woon – en werkomgeving toe te passen. Deze kunnen perfect samengevoegd worden tot één grote wooneenheid. Beide percelen genieten samen één oprijlaan, beveiligd a.d.h.v. een poort, voorzien van 6 staanplaatsen voor wagens inclusief oplaadpaal voor een elektrische/hybride wagen. Er zijn twee aparte inkomdeuren voorzien en beide delen worden momenteel van elkaar gescheiden door één inpandige garage. De werkeenheid geniet van een geïnstalleerde keuken, polyvalente werkzaal, twee slaapkamers en één badkamer.

In totaliteit geniet deze woning maar liefst 525 m2 bewoonbare oppervlakte waarbinnen we 6 slaapkamers en 4 badkamers, een hyper geïnstalleerde keuken en mooie leefruimtes terugvinden. De combinatie van de gekozen materialen en het perfecte onderhoud dragen mee in de schoonheid van de woning en zorgen voor een harmonieuze samenhang van een moderne, tijdloze maar toch warme stijl. Met zijn zuidelijke oriëntatie en vele grote raampartijen achteraan geniet de woning van veel natuurlijke lichtinval doorheen de dag. Dankzij de moderne installaties en aanwezigheid van zonnepanelen kunnen we spreken van een zeer energiezuinige woning met een EPC score van 69 kWh/ (m2 jaar) – A (UC 0002812771).

Kortom, de ideale woning voor wie op zoek is naar een instapklare, ruime en klassevolle, energiezuinige woning in een rustige en groene omgeving met tal van mogelijkheden voor zowel uw privé als uw zaak.

Deze woning is gelegen in een van de meest gegeerde residentiële buurt van Sint-Kruis te Bisschopsdreef. Op slechts 3 km afstand van het bruisende stadscentrum van Brugge. Dankzij deze ligging geniet u van een centraal gelegen woning in een rustige en prachtig groene omgeving.

Vastgoed IDspir2854
Vraagprijs€ 2.200.000
WoningtypeVilla
Woonopp.525 m²
Terrasopp. -
Perceelopp.1.348 m²
Bouwjaar2012
Slaapkamers6
Badkamers4
Garages -
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen-
EPC69 kWh/m²
Unieke code-
OverstromingsgebiedNiet gelegen in gevoelig gebied
Stedenbouwkundige vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding Nee
Rechterlijke beslissing-

Engel & Völkers Brugge Noordzandstraat 16, 8000 Brugge

  • Maandag - ZaterdagOpen van 10.00 - 18.00
  • Zondag Gesloten

Contacteer Engel & Völkers Brugge