Authentieke 16e eeuwse stadswoning te Gent Predikherenlei 8, 9000 Gent
Ref. 7654154

Found & Baker Properties
VraagprijsOp aanvraag
Perceelopp.66 m²
Woonopp.138 m²

Contacteer Found & Baker Properties

Ontdek deze verborgen parel in het bruisende stadscentrum van Gent.

Authentieke 16e eeuwse stadswoning gelegen op een unieke locatie in het centrum van Gent. Dankzij het behoud van de authentieke elementen straalt deze stadswoning een en al authenticiteit en karakter uit.

Door behulp van de twee ingangen, enerzijds de hoofdingang aan de Predikherenlei, anderzijds de inkomhal in de Nodenaysteeg brengt deze eigendom diverse mogelijkheden met zich mee.

Met een woonvolume van maar liefst 138 m² en een subliem uitzicht op het water is dit een uitzonderlijk woning gelegen in het verlengde van de Graslei. Dit op wandelafstand van restaurants, winkels, cosy bars in de bruisende binnenstad.

Vanuit de hoofdinkomhal heeft u meteen toegang tot de leefruimte met zithoek en eethoek. In deze veelzijdige ruimte zijn er tal van authentieke elementen aanwezig zoals glas-in-lood ramen, zichtbare balken en een indrukwekkende schouwmantel.

Aanpalend aan deze ruimte vinden we aan de achterzijde van het pand een hal met een aparte achterdeur (aparte ingang via de Nodenaysteeg). Verder vinden we op het gelijkvloers de keuken met toegang tot de kelder en een apart gastentoilet. Dankzij de grote raampartijen in de keuken is er een overvloed aan natuurlijk licht.

Via de trap vinden we op de eerste verdieping een tweede toilet en toegang tot een uiterst ruime slaapkamer (mogelijkheid om een tweede badkamer te creëren). Deze charmante open ruimte met parketvloer beschikt over zijn originele ramen dewelke uitgeven op de Leie.
Op de bovenste verdieping vinden we een overloop, een badkamer met douche, lavabo en twee aaneensluitende kamers met zichtbare authentieke spanten.

Kortom, een opportuniteit voor wie op zoek is naar een authentieke stadswoning, op zoek is naar een handelspand of een combinatie van beiden op een uiterst gunstige locatie!

Vastgoed ID7654154
VraagprijsOp aanvraag
WoningtypeVilla
Woonopp.138 m²
Terrasopp. -
Perceelopp.66 m²
Bouwjaar1600
Slaapkamers3
Badkamers1
Garages -
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen€ 1.018
EPC1.158 kWh/m²
Unieke code20210625
OverstromingsgebiedNiet gelegen in gevoelig gebied
Stedenbouwkundige vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met culturele,historische en/of estetische waarde
Voorkooprecht Ja
Dagvaarding-
Rechterlijke beslissing Nee

Contacteer Found & Baker Properties